GTA 6'nın Görsel ve Yenilik Olarak Sıçrama Yapacağı Söyleniyor

12.10.2023 17:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulacak Grand Theft Auto serinini yeni oyunu GTA 6 için yeni söylentiler ve bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu haberler arasında Grand Theft Auto 6'nın Red Dead Redemption 2'de görülenlerin çok daha ilerisinde bazı etkileyici görsellere / grafiklere sahip olacağı yer alıyor.
 
Yeni bilgiler ortaya çıktı
 
 
 
Fransız yayın kuruluşu Rockstar Mag'e göre serinin yeni oyununa güç verecek olan RAGE motorunun yeni sürümü büyük gelişmeleri bünyesinde barındıracak. Bu kapsamda oyunun fizik, zaman sistemi, işleme kalitesi ve yapay zeka kısımları üst düzey bir yenilikle beraber gelecek. Bazı önemli iyileştirmeleri de sunacak olan bu sürüm daha önce hiç yapılmamış yenilikleri de içeriyor.
 
Yayınlanan rapora göre özellikle Grand Theft Auto 6'da yer alacak olan su fiziği şimdiye kadar gördüğümüz hiçbir şeye benzemeyecek. Rockstar Games'in RAGE Teknoloji Grubu, su fiziğini gerçek zamanlı olarak hesaplayacak şekilde devrim niteliğinde bir sistem tasarladı ve bu da okyanusun oyunun dünyasında önemli bir yere sahip olacağını gösteriyor. 
 
Grand Theft Auto 6'da ayrıca araç fiziğinde de iyileştirmeler yer alacak. Bu kapsamda oyunda daha doğru hasarlar ve daha gerçekçi kazalar karşımıza çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 10 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler