GTA 6'nın İkinci Fragmanı için Yeni Teori Ortaya Atıldı

25.12.2023 20:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulacak ve büyük bir heyecanla beklenen GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 için yeni teoriler ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte yayınlanan tanıtım fragmanı ile beraber milyonlara ulaşan içerik, şimdi ise yeni söylentilerle süsleniyor.
 
GTA 6 merakla beklenmeye devam ediyor 
 
 
 
Ortaya çıkan teoriler oyunun kapağındaki içerikten yola çıkıyor. Oyunun kapağında iki farklı karakter bulunuyor ve bu karakterler bir arabanın önünde poz veriyor. Aynı zamanda arabanın sağ kapısının kurşunlandığını görebiliyor ve bu kurşunların aslında bir sembol olduğu belirtiliyor.
 
Teori severlere göre bu kurşunların deseni braille alfabesinde "1-9 ve üzeri" anlamına geliyor. Bunu daha fazla açacak olursak ikinci fragmanın önümüzdeki yılın 9. ayında yani Eylül ayı içerisinde geleceği tahmin ediliyor. Elbette bu tamamen teori ve söylentiden ibaret olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan GTA 6 oyununun 2025 yılında piyasaya sürüleceği biliniyor.
 
Söz konusu görsel
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler