GTA+ Abonelerine Müjde: GTA: Liberty City Stories ve Chinatown Wars Ücretsiz

23.10.2023 14:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulan ve hala da oynana yapımlar arasında yer alan Grand Theft Auto V ve çevrimiçi sürüm GTA Online için yeni içerikler sunulmaya devam ediliyor. Bu doğrultuda GTA Online oyunu için kullanıcılara sunulan GTA+ abonelik servisine üye olanlar iki yeni oyuna ücretsiz kavuşuyor.
 
GTA+ abonelik servisiyle beraber iki farklı oyun ücretsiz veriliyor
 
 
 
Abonelere birçok ek içeriğin sunulduğu GTA+ abonelik servisi kullanıcılara çeşitli kolaylıklar sağlıyor. Şimdi ise Rocsktar yeni bir hamleyle Grand Theft Auto: Liberty City Stories ve Grand Theft Auto: Chinatown Wars adlı oyunları bu servise üye olanlara ücretsiz olarak dağıtıyor. İki oyun da karşımıza mobil platformda karşımıza çıkıyor.
 
Grand Theft Auto: Liberty City Stories oyununda Doğu Sahiline tekrar geri dönüyoruz. Burada Leone Ailesinin eski akil adamı Toni Cipriani bir çete üyesini öldürdükten sonra uzaklarda saklanarak geçirdiği yıllar bizlere sunuluyor. Bu olayların akabinde ise,Liberty City'e doğru geçiş yapıyoruz.
 
Grand Theft Auto: Chinatown Wars oyununda ise babasının öldürülmesinin ardından Huang Lee'ye basit bir görev veriliyor. Bu görev de Liberty City'deki Triad çetelerinin kontrolünü tutmaktan geçiyor. Biz de bu amaçla beraber oyuna adım atıyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Games Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler