GTA Online'ın PS5 ve Xbox Series X|S Sürümleri Özel Yükseltmelere Sahip Olacak

19.07.2021 15:36 Umut Tandoğan

 
Rockstar, GTA Online'ın yeni nesil konsollarda piyasaya sürüldüğünde Xbox One ve PlayStation 4'te oynayanlar için mevcut olmayacak özel yükseltmeleri içereceğini duyurdu. GTA Online'ın yeni nesil versiyonunun , orijinal versiyonun konsollara ulaşmasından neredeyse sekiz yıl sonra, 11 Kasım'da piyasaya sürülmesi planlanıyor. GTA Online ayrıca ayrı bir bağımsız sürüm olarak yayınlanacak ve PlayStation 5 sahipleri, oyunun piyasaya sürülmesinin ilk üç ayında talep ettikleri sürece ücretsiz olarak edinebilecek.
 
Rockstar, tam GTA V paketi için yükseltme yolunun ücretsiz mi yoksa ücretli mi olacağını açıklamadı ancak yeni sürümlerin “yeni özellikler ve daha fazlasını” getireceğini bildirdi.
 
Ek olarak Rockstar kısa süre önce GTA Online dahil olmak üzere PlayStation 3 ve Xbox 360 oyunlarından üçü için çevrimiçi hizmetleri kapatacaklarını duyurdu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Games Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler