GTA: Dubai City'ye Ne Dersiniz?

GTA: Dubai City... Rockstar duy sesimizi...
11.12.2010 12:41 Levent Polater



    GTA IV ile bizlere neredeyse hayat simulasyonu yaşama fırsatı veren Rockstar, açık dünya oynanışını bambaşka bir notkaya getirmesi nedeniyle başka sektörlere de ilham kaynağı oluyor.
 
     Gözlerimiz GTA V duyurusunu beklerken, Dubai polisi çok farklı bir simulasyona imza atarak bizlere bir nevi Grand Theft Auto: Dubai'yi sunmuşlar. Crysis 2 için geliştirilen CRYEngine 3 ile oluşturulan bu simulasyonda Dubai polisi, Dubai'nin en ön plana çıkan mekanlarını oyuna aktarmayı başarmış.
 
     SWAT eğitimi için geliştirilen oyun halen yapım aşamasında... Oyunun demosu Dubai World Game Expo'da gösterildi ve aşağıdaki videolar da oradan çekildi. Videoya göz attığımızda oyunda Dubai'nin marka haline gelen mekanları olan Burj al Arab, ve Sheikh Zayed yolu gibi önemli yerleri görüyoruz.

    Aşağıdan simulasyonun videolarını görebilirsiniz. Rockstar Dubai'ye ilişkin bir oyun yaratsa sonuç nasıl olurdu acaba? Yorumları size bırakıyorum.

[DHVIDEO=1992] [DHVIDEO=1993]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler