GTA IV: Complete Edition Amerika'ya Çıktı

27.10.2010 18:11 Levent Polater

 


http://www.shacknews.com/images/generated/4a9d429c7479c_featured_without_text_gaytony.jpg

 

    Amerikalı GTA severler için bugün özel günlerden biri, çünkü Grand Theft Auto IV: Complete Edition çıkışını yaptı. Complete edition'da orjinal GTA IV oyunu ile birlikte Episodes From Liberty City içeriği yani The Lost and Damned ve Ballad of Gay Tony DLC'leri de bulunuyor.

    Rockstar kurucusu Sam House, GTA IV: Complete Edition'ın çıkışını şu sözlerle kutladı:
 
" Grand Theft Auto IV hikaye üçlemesindeki farklı bakış açıları ve yeni oynanış dinamikleri Liberty City'ye renk katmıştır. Şimdi bu 3 deneyimi tek bir paket halinde sizlere sunmaktan dolayı çok mutluyuz."
 
    PS3 ve Xbox 360'a çıkışını yapan The Complete Edition farklı bir kapak resmi ile, detaylı haritası ve poster içeriği ile satılıyor. Şu anda Amerika fiyatı 39.99 dolar olan bu harika oyun paketinin henüz onaylanmasa da Avrupa'ya 29 Ekim'de çıkışını yapacağı düşünülüyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler