GTA IV: Episodes from Liberty City Ertelendi

19.03.2010 00:58 Alkan Adakaner


 
     Daha önce Mart ayında piyasaya çıkacağı söylenen GTA IV: Episodes from Liberty City'nin Playstation 3 ve Bilgisayar sürümlerinin ertelendiği duyuruldu.

    Rockstar Games'ten yapılan açıklamada oyunu piyasaya çıkarmak için fazladan 2 haftaya ihtiyaç duydukları belirtildi. Bu kadar kısa süreli bir erteleme olması haberin iyi kısmını oluşturuyor. Nisan ayında oyuna kavuşabileceğiz.

     The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony adlı indirilebilir içeriklerin bulunacağı GTA IV: Episodes from Liberty City daha önce Xbox 360 için piyasaya çıkmıştı.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GTA 4 : Episodes from Liberty City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler