GTA IV Evrim Geçirmeye Devam Ediyor

Gündüzleri binalar, geceleri de ışık efektleri göz kamaştırıyor.
12.08.2011 12:53 Gökhan Yılmaz

 
     Grand Theft Auto IV ile harikalar yaratan mod yapımcıları durmak bilmiyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde yayınlanan videosu ile bizleri hayran bırakan bir görüntü modu bulunuyordu. iCEnhancer ismindeki bu mod oyunun kaplamalarından efektlerine kadar pek çok görselini değiştiriyor ve fotorealistik hale getiriyordu.
 
     Şu günlerde iCEhancer modunun 1.3 sürümü geliştiriliyor. İşler biraz daha profesyonel hale gelmiş olacak ki yapımcısı artık çıkış tarihi de vermeye başladı. Bazı ufak düzenlemelerin yanı sıra görüntülerde çeşitli oynamalar yapılmış ve daha iyi gerçekçilik kazandırılmış. Ayrıca 1.3 sürümünde 6 farklı gece türü bulunuyor ve videoda sadece biri gösteriliyor. Tüm hava şartlarında gökyüzü farklı ve gerçekçi bulut hareketlerine sahipmiş.
 
     GTA IV'ün gerçekçiliğinde kendi rekorunu geçmeye çalışan iCEhancer 1.3'ün 17 Ağustos'ta çıkacağını belirterek aşağıdaki videosunu izlemenizi öneririz (HD versiyonu için buradan). Modun 1.25 sürümünü buradan indirebilirsiniz.
 
     Güncelleme: Görüntüleri izlerken frame düşüklüğü ve takılmalar hissedebilirsiniz fakat bunun kaynağında Fraps ile fazla güçlü olmayan bir bilgisayarda kayıt yapılmış olması yatıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler