GTA IV Modu Project Rage 2'nin Betası Yayınlandı

GTA V çıkana kadar bu modlar GTA IV'ü canlı tutacaktır
27.12.2011 17:05 Alkan Adakaner

       Türk mod yapımcıları tarafından hazırlanan Project Rage geliştirilmeye devam ediliyor. Project Rage 2'nin betası sonunda yayınlandı. Rage'in yeni sürümünde daha gerçekçi grafikler sizi bekliyor.
 
      "Realistic Atmosphere & Graphic Enhancements" yani "Gerçekçi Atmosfer ve Grafik Geliştirmeleri" anlamına gelen Rage'in Türk mod yapımcıları tarafından hazırlanması ise onu bizim için özel kılan etkenlerden birisi.
 
      Bizim beğenimizi toplayan Project Rage 2'nin betasını projectrage.net adresi üzerinden indirebilirsiniz. Şu an için sadece grafik modu ve araba paketi'nin hazır olduğunu da belirtelim. Aşağıda Project Rage 2'ye ait ekran görüntüleri ve bir video da bulunuyor. Bu modu denemenizde yarar var.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
[DHVIDEO=3829]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 43 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler