GTA IV: San Andreas Geliyor ?!? (Video)

Nico, CJ'in mıntıkasında.
29.05.2011 15:06 Levent Polater

 
    Önceki neslin en iyi GTA'sı olan San Andreas'ı özleyenlerden misiniz? O zaman sıkı durun, San Andreas, HD grafiklerle GTA IV'ün içine sığıyor. Nasıl mı? Hemen detaylara girelim.
 
    Şu anda GTAForums'taki kalabalık bir ekiple yürütülen "GTA IV: San Andreas" projesinin amacı herkesin favorilerinden GTA: San Andreas haritasını HD grafiklerle GTA IV'ün içine yerleştirmek. Bunu yaparken Rage oyun motorunu kullanan ekip, yakın zamanda projeyi PC üzerinde kullanılabilecek bir PC modu olarak çıkarmayı planlıyorlar.
 
    Şimdilik yolları epey uzun. Gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. Proje için yayınlanan video ise aşağıda. Ah o taşlı Los Santos yolları, özledik sizi.

[DHVIDEO=2530]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler