GTA IV için FPS Arttırıcı ve FXAA Modları

15.01.2012 17:54 Alkan Adakaner

     GTA için Rage adlı modu geliştiren takımının bir üyesi olan Kaan Tekin GTA ve diğer bazı oyunlar için mod tasarlamaya devam ediyor. Kaan'ın iki yeni modu oyunlarda sıkıntı çekenlerin işine yarayabilecek türden.  
 
       1-FXAA Mod: Bu mod aslında şu anda mevcut fakat çoğu oyunda çalışmıyor ve pek etki etmeyip fazla fps düşürüyor. Ben daha fazla oyunda, daha doğrusu Dx9 destekleyen oyunların büyük bir çoğunluğunda çalışmasını sağladım, AA kalitesini arttırdım, fps kaybını azalttım. Modun verdiği AA (anti Aliasing) kalitesi oyunun AA'sı kadar etkili değildir, ortalama sisteme sahip olup oyunun AA'sını açamayanlar içindir. Tahmini 3-5 fps kaybı yaşatır. 

Kurulum-Kullanım: Dosyaları oyununuzun içine atın, oyuna girin, Puase Break tuşuna basarak Açın/Kapayın. Aşağıda örnek resimlerin üstüne tıklayıp büyüterek farklılıkları görebilirsiniz.

       2-FPS Arttırıcı: Mod GTAIV den yetersiz fps alanlar için değil, Oyunu bitiremeyenler ya da 15 fps civarında oynayanlar için yapılmıştır. Kullanıcıların testleri üzerine 9-18 arası bir fps değeri artışı gözlemlenmiştir. Modda grafikler düşer, gündüzleri ay görülebilir, ama dediğim gibi mod yetersiz fps alanlar için değil oyunu pc'sinde oynayamayanlar içindir. Multiplayer'da sorun çıkartmaz, ancak Rockstar Games'in etkinliklerine katılamazsınız. Sadece GTA4 ve EFLC içindir farklı oyunlarda denemeyiniz.

Kurulum:
Dosyaları oyunun içine atınız. Tüm Versiyonlar ile uyumludur.
 
FXAA Mod'unu buradan, FPS arttırıcıyı ise buradan indirmeniz mümkün.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler