GTA IV'ün Türk Modu "RAGE", Çıkışını Yaptı

Modla gelen grafik güncellemesi gerçekten harika görünüyor.
25.09.2011 22:24 Samet Konuksal


      Rockstar'ın Aralık 2008'de çıkardığı Grand Theft Auto IV, mod yapımcılarının desteğiyle birlikte evrim geçirmeye devam ediyor. Türlü türlü modlara ev sahipliği yapan GTA IV'ün Türk mod geliştiricileri tarafından yapılan RAGE isimli modunu geçtiğimiz günlerde sizlere tanıtmıştık.
 
     7 kişilik bir Türk ekibin GTATürk forumlarında başlattığı RAGE isimli modun geliştirme süreci sona erdi. Realistic Atmosphere & Graphic Enhancements isimli GTA IV modu, bugün çıkışını yaptı. GTA IV için yapılan bu mod, grafik geliştirmesinin dışında yeni yollar, tabelalar, silah ve araçları da sizlerin kullanımına sunuyor.
 
     GTA IV ve GTA: EFLC'ye uyumlu modu buraya tıklayıp indirebilirsiniz. Eğer kurulum sırasında bir sorunla karşılaştıysanız veya mod hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız, modun GTATürk forumlarındaki başlığına buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Bu 7 arkadaşa biz de tebriklerimizi iletiyoruz. Bu arada, kendileri RAGE modunun çıkışı için bir de video yayınlamışlar. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler