GTA Online Hakkında Bilmeniz Gereken Detaylar!

15.08.2013 18:43 Tunahan Başol


     Diğer GTA oyunlarının yanı sıra, Rockstar ilk defa GTA V'in multiplayer'ını ayrı bir oyun gibi düşünerek GTA Online'ı bizlere gösterdi. Videosu oldukça etkileyici olan bu oyun hakkındaki detaylar da ortaya çıktı.
 
     Rockstar'a göre, GTA V ile GTA Online tamamen farklı iki yapım olarak algılanmalı. Aynı motoru kullansalar da, GTA Online fikri, zaten GTA V'in düşünülmesinden önce de varmış. Oyunculara daha fazla özgürlük, kendi görevlerini, yarışlarını tasarlama imkanı ve isterlerse görev bazlı bir sistem sunacak olan GTA Online, zaman içerisinde gelişim gösterecek.
 
     GTA V'te alıştırma yaptıktan ve yeni mekanikleri öğrendikten sonra GTA Online'a adım atmanızı isteyen geliştiriciler, bu nedenle GTA Online'ı 1 Ekim itibariyle oynanabilir olarak sunacaklar. İlk aşamada sadece yarış ve deathmatch modu olacak olsa da, GTA Online gelişimini sürekli devam ettirecek ve creator modu bunda etkili olacak.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler