GTA Online'ın Soygun Görevleri Bahar Aylarında Gelecek

02.04.2014 18:58 Samet Konuksal


    Grand Theft Auto V'in multiplayer modu epey heyecan verici özelliklere sahip olsa da, çıkışı eksik bir şekilde yapmıştı. Soygun görevleri de bu eksikliğin en büyük kısmını oluşturuyordu. Rockstar Games, GTA Online için ilkbahar güncellemelerini detaylandırdı. Müjde, nihayet Rockstar'ın listesinde soygun görevleri de yerini almış görünüyor!
 
    Yapılan açıklamalara göre içerisinde bulunduğumuz dönemde, GTA Online'a hem soygun görevleri güncellemesi, hem de 'The High Life Update' ismindeki bir güncelleme gelecek. Oyunun The High Life Update ismindeki güncellemesi, oyuna yeni araçlar, kıyafetler ve görevler eklerken, Los Santos'ta yeni binalar satın almanızı da sağlayacak.
 
    GTA Online'daki soygun görevlerini ekleyecek güncelleme için ise henüz net bir açıklama yapılmış değil. Güncellemede kaç tane görevin bulunacağı veya güncellemenin ne zaman çıkacağı belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Dk önce BioShock 2 Remastered İçin HD Doku Paketi Yayınlandı: 3.500 Doku Yükseltildi 5 Saat önce God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 6 Saat önce Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 7 Saat önce Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu Pax Dei'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler