GTA V, Birleşik Krallık Üzerinde 6 Milyon Kutulu Satışa Ulaştı

19.12.2016 14:49 Gazali Çetinkaya

 
   Birleşik Krallık üzerinde geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları listesi paylaşıldı ve bununla birlikte Grand Theft Auto V'in satışları da güncellendi.
 
   Chart-Track verilerine göre de Grand Theft Auto V Birleşik Krallık üzerinde 6 milyon satışa ulaştı. Belirtilen bu satış miktarı ise sadece kutulu satışları kapsıyor, dijital verileri içermiyor. Take-Two Interactive'in geçtiğimiz ay finansal raporlarını paylaşmasıyla birlikte Grand Theft Auto V'in PS4, Xbox One, PC, PS3 ve Xbox 360 platformları olmak üzere dünya genelinde toplamda 70 milyon dağıtım sayısına ulaştığını, Grand Theft Auto serisinin ise dünya genelinde toplamda 250 milyon adet sattığını öğrenmiştik. 
 
   Ek olarak 170 haftadır ulaşılabilir olan Grand Theft Auto V 130 haftadan fazla ilk 10 listesinde yer aldı. 
 
   Geçtiğimiz hafta en çok satan oyunlar listesinde ise Call of Duty: Infinite Warfare liderliğini sürdürürken Mafia 3 ile Dishonored 2 tekrar ilk 10'a dönmeyi başardı. Microsoft'un Dead Rising'i ve Sony'nin The Last Guardian'ı ise ikinci haftasında ilk 10'a giremedi. The Last Guardian 20. sıraya kadar düştü.
 
   İlk 10 sıraya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
1- Call of Duty: Infinite Warfare
2- FIFA 17
3- Battlefield 1
4- Watch Dogs 2
5- Grand Theft Auto 5
6- Final Fantasy 15
7- The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition
8- Dishonored 2
9- Steep
10- Mafia 3

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 2 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 3 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 4 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler