GTA V Duyurusuna GTA 4 Karakterlerinin Tepkisi

SPARTAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
31.10.2011 01:48 Ersin Kılıç


     Rockstar'ın geçtiğimiz haftaya bomba gibi düşen GTA V duyurusu eminim bizi olduğu kadar birçok oyun severi de şoke etmiştir. Bu hafta Çarşamba günü ilk videosu ile karşımıza çıkacak olan GTA V duyurusuna şoke olan başkaları da var.
 
     GTA IV ve ek paketlerinde karşımıza çıkan Niko Bellic, Johnny Klebitz ve Luis Fernando Lopez, GTA V duyurusunu öğrenince oldukça ilginç bir tepki vermişler. GTA serisinin hayranları tarafından oluşturulan bu videoda bu üç karakterin duyuruya verdiği tepkiyi görüyoruz. Anlaşılan pabuçları dama atılacak diye biraz sinir yapmışlar.
 
     Ayrıca videonun kurgusu da oldukça başarılı olmuş. Gerek kullanılan bilgisayarlar gerekse de Niko'nun tepkileri gayet başarılı işlenmiş. Bu eğlenceli videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3458]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler