"GTA V, Oyun Tarihinin En Büyük Çıkışını Yapacak"

12.09.2013 21:49 Samet Konuksal


    Maliyetiyle birlikte oyun endüstrisinin tarihine geçen Grand Theft Auto V'in çıkışına az bir vakit kaldı. Oyuncuların sabırsızlığı her geçen saatte daha da artarken, mağazalardaki hazırlıklar da hızlanmaya başladı. MCV'nin İngiltere ayağı, GTA V'in çıkışıyla ilgili geniş bir araştırma yaptı.
 
    MCV'nin belirttiklerine göre İngiltere'deki 1.000'den fazla mağaza, GTA V'in açılış gecesinde etkinlik düzenleyecek. 300'den fazla GAME mağazası, 65 Grainger mağazası, 270 Asda marketleri, 248 Blockbuster mağazası ve henüz sayısı belli olmayan HMV, Tesco ve diğer bağımsız mağazalar, şimdiden GTA V'in çıkışına hazırlanıyor. Ayrıca bu mağazaların hepsi, GTA V'in çıkışında gece etkinliğinin haricinde bir de sabahtan mağaza açılışını da erkenden yapacaklar.
 
    Yaptığı açıklamalarda GAME mağazalarının yetkilisi Charlotte Knight, "Oyuncular yıllardan beri bu oyunu bekliyor. Dolayısıyla oyun tarihinin en büyük çıkışını yapmak GTA V için çok da zor olmayacak." sözlerini söyledi. Bakalım oyunun çıkışından sonra ne gibi haberler göreceğiz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games 700 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Haziran Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 06 Haziran BioShock 2 Remastered İçin HD Doku Paketi Yayınlandı: 3.500 Doku Yükseltildi 06 Haziran God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 06 Haziran Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 06 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler