GTA V Videosunu Mario'nun Dünyasıyla İzleyin

Tanıtım videosu Mario ile GTA'nın ilk buluşması değil.
07.11.2011 14:40 Gökhan Yılmaz

 
     GTA V'in duyurulması oyun dünyasında büyük bir etki bıraktı. İlk yayınlanan video ile herkesin diline dolanan tanıtım videosu için farklı yapımlar ortaya çıkıyor. Dün GTA: San Andreas ile yeniden yaratılan tanıtım videosu bu sefer Mario evrenine konuk oldu.
 
     Jest.com tarafından yayınlanan videoda oyunun ismi Grand Theft Mario olarak değiştirilmiş. En azından bu sefer oyunun ana karakterinin kim olacağını merak etimiyoruz. Bu tip yeniden yapımlarla daha karşılaşacağız gibi görünüyor.
 
     Grand Theft Auto V'in tanıtım videosunun Mario ile yeniden yaratılmış versiyonunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=3488]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! -2 Sn önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 17 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 34 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler