GTA V İlk Ayda 1 Milyar Dolar Gelir Getirir

16.09.2013 21:30 Alkan Adakaner


    Grand Theft Auto V'in geliştirilmesi ve reklamı için 265 milyon dolar harcadığını açıklayan Rockstar Games oyun endüstrisinin ne büyük boyuta geldiğini anlamamızı bir kere daha sağlamıştı. Peki oyunun getirisi ne kadar olacak?
 
     RW Baird analisti Colin Sebastian'ın açıklamasına göre Grand Theft Auto V serinin bir önceki oyunu GTA IV'ten daha hızlı bir çıkış yapacak ve ilk ayında 1 milyar dolardan fazla gelir sağlayacak. Bu gerçekten de çok büyük bir miktar.

     Sebaastian oyunu Eylül ayında 12 milyon adet dağıtılmasını beklediğini, yıl sonuna kadar ise 20 milyon adet Grand Theft Auto V'in rafları süsleyeceğini belirtiyor. Sanırım oyunun böylesine yüksek inceleme puanlarından sonra 20 milyondan az satması oldukça zor.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler