GTA V'e Cadılar Bayramı Güncellemesi Geldi

Lowrider güncellemesi ile gelen yenilikler aktifleşmiş durumda
29.10.2015 13:30 Ersin Kılıç


     GTA V Online için Rockstar games Cadılar Bayramı güncellemesi yayınladı. Bu güncellemede yeni harita ve eşyalar ile birlikte oyunun online moduna iki yeni araç daha ekleniyor.
 
     Cadılar bayramı güncellemesi ile birlikte Albany Lurcher aracına 650.000 $, Albany Franken Stange aracına ise 550.000 $ fiyat etiketleri ile ulaşabileceksiniz. Her iki araçta garajınızın nadide bir köşesini süsleyebilir. Bu iki araç dışında 5 farklı haritada oynanabilen Slasher modu da oyuna eklenmiş durumda. 
 
     Tabi bunların dışında güncelleme oyuna yeni maskeler ve yüz boyaları gibi farklı yenilikleri de ekledi. Eğer hali hazırda Lowrider güncellemesini yaptıysanız bu yeni özelliklere direk olarak ulaşabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler