GTA V'e Kumarhane ve DLC mi Geliyor?

27.11.2013 13:03 Gökhan Yılmaz

 
     Grand Theft Auto Online için yayınlanan Beach Bum DLC'sinden sonra yeni bir DLC için ipuçları ortaya çıktı. Yeni güncelleme içerisinde bulunan dosyalar arasında kumarhanelerin, yarışların ve rastgele araç etkinliklerinin olacağını ortaya koyan ses dosyaları bulundu.
 
     Henüz bunların nasıl oyuna ekleneceği hakkında bir fikir yok fakat özellikle kumarhanelerin oyuna eklenmesi büyük bir taleple isteniyordu.
 
     Ses dosyaları dinlendiğinde Lester'ın bizleri şehirde açılan yeni kumarhaneyi kontrol etmemiz gerektiğini söylediği duyuluyor. Aynı zamanda GTA IV'ten hatırladığımız Brucie de araç görevleri verecek gibi. Daha fazla ayrıntı için Rockstar'ın açıklama yapmasını bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 4 Saat önce Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 5 Saat önce God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 7 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 7 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler