GTA: Vice City Rage'den Harika Video!

07.09.2011 02:50 Samet Konuksal


     GTA IV'ün modlanabilir olması, zaten uzun olan oynanabilirlik ömrünü daha da uzatıyor. Bugüne kadar GTA IV hakkında farklı farklı modlar görmüştük. Ancak oyuncular GTA IV için sadece araçların veya grafiklerin değiştiği modlarla uğraşmıyor. GTA IV oyuncuları modlamalarla birlikte serinin eski oyunlarını, yeni nesle uyarlıyor.
 
     Daha önce GTA IV'ün oyun motoru Rage(Rockstar Advanced Game Engine) ile yapılan GTA IV: San Andreas'a şahit olmuştuk. Ancak bu sefer Rage Team bizleri GTA: Vice City Rage ile 1980'lere geri götürüyor!
 
     Bu yılbaşında PC'ye çıkacak olan modlamada GTA: Vice City'deki baş kahramanımız Tommy Vercetti de yer alıyor. Serinin efsanelerinden biri olan Vice City'nin modu için GTA IV'ün geçtiği şehir baştan tasarlanarak Vice City'e uygun hale getirilmiş. Genel bilgileri geçip detaya inecek olursak eğer, videoda grafiklerdeki detaysızlık, gerçekten rahatsız edici. Umarım bu sorun modun çıkışına kadar düzeltilir.
 
     Herneyse, işte sizi Vice City'e geri döndürecek GTA IV modundan tanıtım videosu; 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler