GTA: Vice City, iOS ve Android İçin Duyuruldu!

26.10.2012 16:08 Tunahan Başol

 
     Geçtiğimiz sene GTA III'ün 10. yılı şerefine oyunu mobil platformlara taşıyan Rockstar, bir diğer GTA oyununu da mobil platformlara taşıma kararı aldı.
 
     29 Ekim 2002'de ilk çıkışını yapan GTA: Vice City, 10. yılını doldurması şerefine Rockstar tarafından popüler mobil platformlara taşınacak. Grafikleri yenileyerek oyunculara HD gafikler sunmayı amaçlayan yapım ekibi, iOS ve Android platformlarına özel çeşitli geliştirmeler olacağını belirtti. Ayrıca GTA III için olduğu gibi Vice City için de koleksiyonluk nesneler Rockstar Games'in internet sitesi üzerinden satışa sunulacak.
 
      Daha detaylı bilgiler için birkaç hafta beklememizi söyleyen Rockstar, oyunun gecikmeyeceğini, bu yılın sonbahar aylarında çıkmış olacağını belirtti.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto: Vice City Platformlar: PC Mobil PS3 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler