GTA V'in Araç Modifikasyonundan Bilgiler

10.07.2013 09:59 Alkan Adakaner


     Gran Theft Auto V sadece dev dünyasıyla değil, aynı zamanda bu dünyada yapabileceğimiz onlarca şeyle de ilgimizi çekmeyi başarıyor. GTA V'te ayrıntılara büyük önem veren Rockstar Games, araç modifikasyonu (araçlar üzerinde yapacağımız değişiklikler) hakkında bazı açıklamalar yaptı.
 
     Oyunun yapımcısı ve lider bölüm tasarımcısı Imran Sarwar'ın açıklamaları gerçekten de heyecan verici. Sarwar'a göre gövde dğeişiklikleri, boyalar, tekerlekler, egzoz tipleri, pencere renk tonları, araç korumalıkları (tamponlar), ışıklandırmalar ve daha çok sayıda aksesuar değişiklikleri emrimizde olacak.
 
     Bunların yanı sıra oynanışı doğrudan etkileyen frenler, motor ayarları, süspansiyon, kurşungeçirmez lastikler, panel zırhı ve tamir seçenekleriyle Grand Theft Auto V'te daha önce eşine rastlanmamış seçeneklerimiz olacak ve toplamda araçlar üzerinde 1.000'den fazla değişiklik yapabileceğiz.
 
    Sarwar bu değişiklikleri yapmak için ayrı ayrı mağazalara gitmemize gerek olmayacağını ve belirli mekanlardan istediğimiz değişiklikleri yapabileceğimizi söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered Duyuruldu 6 Saat önce Playstation State of Play Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar 25 Eylül Alan Wake 2 DLC'si The Lake House Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered Duyuruldu: PS5 ve PC'ye Geliyor! 25 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler