GTA V'in DLC ve Güncellemeleri PC ve Konsola Aynı Anda Gelecek

08.04.2015 23:55 Cem Kaya


 Rockstar'a göre GTA V için konsoldan gelen güncellemelerden sonra PC'ye de aynı güncelleme gelsin diye beklememiz gerekmeyecek, konsol ve PC'ye DLC'ler ve güncellemeler aynı anda gelecek.
 
Yapımcı John Macpherson, geliştirici takımın güncellemeleri aynı anda yayınlamayı düşündüğünü söylüyor ve ekliyor "Bölgelere göre konsollara gelecek güncelleme zamanları değişebilir ama PC bundan etkilenmeyecek. Konsola gelen güncelleme o bölgedeki PC versiyonuna da gelecek."
 
 Oyunun PC versiyonunun neden her zaman daha geç çıktığı sorulduğunda ise Macpherson, oyunun güncel versiyonunu PC'ye uyarlamanın daha fazla zaman aldığını belirtti. Bu zaman aralığının her versiyonda biraz daha aşağı çekildiğini ve her versiyonda mümkün olan en kısa zaman aralığını yakalayabilmek için GTA V takımının en iyi PC geliştiricileriyle çalıştığını açıkladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler