GTA V'in Multiplayer Videosunu Buradan İzleyin!

15.08.2013 17:00 Levent Polater

 
   Geçtiğimiz günlerde yayınladıkları hikaye odaklı oynanış videosu ile büyük bir beğeni toplayan Rockstar Games, döz verdiği gibi Grand Theft Auto V'in multiplayer odaklı videosunu da yayınladı. Hikaye videosundaki kısa görünümü ile bizi heyecanlandıran GTA V'in multiplayer özellikleri görünüşe göre dikkat çekici özelliklere sahip.
 
     GTA deneyimini online bir dünyaya aktarmaya çalışan Rockstar, oyunun bu kısmına hikaye modundan birçok yeniliği eklemeyi başarmış. Öncelikle sıradan multiplayer modları dışında artık hikaye odaklı oynanışla da karşılaşacağımızı görüyoruz. Yani takım bazlı karşılaşmalar dışında kurduğunuz bir çete ile banka soygunu gibi farklı görevlere de imza atabileceksiniz. Kısacası oyunun multiplayer modunda yapmak isteyeceğiniz herşey sizin seçiminiz olacak.
 
     Çatışmaların bir hayli önemli olduğu multiplayer modlarında karakterimizin giyiminden saç şekline kadar geniş bir seçenek yelpazesi bulunuyor. Mini oyunların yanı sıra kendi garajınıza ve evinize de sahip olabileceksiniz. Hatta multiplayer modunda yer alan diğer oyuncuları akşam çayına eve çağırmanıza bile izin verilmiş.
 
 
     Tabi arkadaşlarınız ile yapacağınız aktiviteler bir bardak çay ile sınırlı değil. Kendinizin tasarlayacağı haritalarda mücadele edebilir, yarışabilir ya da yamaç paraşütü için kendinizi rüzgara bırakabilirsiniz.
 
     Tabi yapacağınız yarışlar sadece araçlarla sınırlandırılmamış. İster jet-ski kullanarak dalgalara karşı koyabilir ya da hava araçları ile daha çekişmeli yarışlara imza atabilirsiniz. GTA V'in online dünyasında arkadaşlarınızı ve düşmanlarınızı yapacağınız hareketler ve muhtemel seçimler belirleyecek.
 
     Tüm bu özellikler ile GTA V'in online modu heyecan verici duruyor. tabi Red Dead Redemption videoları göz önüne alındığında gene de şüpheyle yaklaştığımız noktalar var. Fakat GTA V'in geneline ve bu videodaki özelliklere bakacak olur ise Rockstar Games'in gene farklı oynanış dinamikleri denediklerini görebiliriz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 154 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler