GTA V'in PC Sürümü Skyrim'in Steam Rekorunu Kırdı

14.04.2015 20:37 Samet Konuksal


    Grand Theft Auto V'in PC sürümü gecikmeli bir çıkış yapsa da, etkisi her zamanki gibi epey sağlam oldu. Gelen haberlere göre GTA V'in PC sürümü, Skyrim'in 2011'de adını yazdırdığı Steam rekorunu kırdı.
 
    2011'de Skyrim'in çıktığı dönemde oyunu aynı anda 287 bin kişi oynamış ve böylelikle Valve oyunu dışında anlık olarak en çok oynanan oyun rekoru kırılmıştı. Bugün çıkışını yapan GTA V ise aynı anda 300.000'den fazla oyuncuyla beraber Skyrim'in rekorunu geride bıraktı. Hem de GTA V, Skyrim'in aksine Steamworks tabanlı olmayan bir oyun. Yani oyunu satın alan kişiler Steam kullanmak zorunda değil.
 
    Bu arada Steam Spy istatistiklerine göre GTA V'e Steam üzerinden sahip olan oyuncu sayısı 1 milyonu geçmiş. Epey başarılı bir başlangıç.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler