GTA V'in Rockstar Editor'ı PS4 ve Xbox One'a Geliyor

08.05.2015 12:08 Ömür Gencer


       GTA V'te kendi videolarınızı kaydetmenize olanak tanıyan Rockstar Editor bildiğiniz gibi oyunun PC sürümüne özel. Rockstar, resmi sitesinde yayınladığı soru-cevap etkinliğinde Rockstar Editor'ın oyunun PS4 ve Xbox One sürümlerine geleceğini duyurdu.
 
       Firma Rockstar Editor'ın oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümlerinde desteklenemeyeceğini ancak ekibin bu aracı yeni nesil konsollara getirmek için çalıştıklarını dile getirdi. Belirtilene göre bu yaz Rockstar Editor, PS4 ve Xbox One'a gelecek.
 
       Rockstar, Rockstar Editor'un yanında yine sadece oyunun PC sürümünde yer alan The Lab adlı radyo kanalının da oyunun PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 sürümlerine geleceğini duyurdu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler