GTA V'in Senaryo Moduna Co-op Geldi!

07.12.2015 13:53 Samet Konuksal


    GTA V'in online bölümünde farkı görevler ve haliyle ana senaryodan daha başka karakterler yerini alıyordu. Bu kez Guadmaz isimli bir mod yapımcısı, GTA V'in ana senaryosunu online bölümüne taşıyor.
 
    Henüz konuyla ilgili Rockstar'dan bir kısıtlama gelmese de, yayınlanan mod ile beraber oyunun ana senaryosunda gördüğümüz Trevor'lu Michael'li ve Franklin'li görevleri co-op olarak oynayabiliyorsunuz. Moda buradan, bir videosunu da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
    Modun işleyişi aslında ana senaryoya co-op eklediğinden dolayı GTA Online ile bir işiniz bulunmuyor. Bu yüzden ban yeme riskiniz, GTA Online modlarına nazaran daha düşük seviyede.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler