GTA V'in Türkçe Yaması Sonunda Çıktı!

21.05.2015 16:14 Ersin Kılıç


     GTA Türk sitesi bildiğiniz gibi uzun bir süredir GTA V'in Türkçe yaması üzerinde çalışıyor. Oyunun geçtiğimiz nesil çıkışından itibaren başlanan ve bu süre zarefında devam eden bu Türkçe yama çalışması nihayet meyvesini verdi.
 
     Üzerinde hala çalışılan bu yamanın boyutu 300 MB. Ayrıca çeviri ekibi online modu için ayrı bir uyarıya da yer veriş. GTA Türk'ü bu başarılı çalışmasından dolayı kutluyoruz. Yama ile ilgili yaptıkları açıklamaya aşağıdan göz atabilir oyunun Türkçe yamasını ise buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
 
 "GTATurk.com olarak 2 yıldır büyük bir gizlilikle üzerinde çalıştığımız GTA V Türkçe Yama projemiz GTAVTurk'ü sunmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz.

GTAVTurk için 10'un üzerinde kişi büyük bir gizlilik ile çalıştı. On binlerce satır çevrildi ve çevirmenlere yardımcı olmak adına programcılarımız tarafından 6 adet yardımcı araç programlandı. Çevirilerin kusursuz olması önemliydi ve her ne kadar zamanımızı çok daha fazla uzatsa da Youtube'dan oyunun tüm videoları izlendi, İngilizce yazıları çıkarıldı, Türkçeye çevrildi ve yazılan özel programlarla oyunun içine aktarıldı. Böylelikle konuşmalar arası anlam karmaşası önlenmiş oldu. 

Test aşamasında testi yapan arkadaşlarımız sırf çevirmenlere özel 50 adet test videosu çekti. Yapılan hatalar not alındı ve her yeni sürümlerde düzeltilerek ilerlendi. 

Daha öncesinde GTA San Andreas ve GTA IV: Episodes From Liberty City yamalarını çıkaran GTATurk.com ekibi olarak bugün GTA V Türkçe yamasını sizlere sunuyoruz. 10 sene önce CJ ile Grove Street'i almaya çalışırken de yanınızda biz vardık, Gay Tony ile Liberty City'nin kralı olmaya çalışırken de size eşlik etmiştik. En nihayetinde bugün Los Santos'un 3 silahşörünün hikâyesine sizlerle birlikte tanıklık edeceğimiz için mutluyuz. 

2 senelik emeğimize karşılık olarak forumumuza gelip bir teşekkür ederseniz çok mutlu oluruz, 10.yılımızı kutlamayı da unutmazsınız artık :) Los Santos'u Türkçe yaşama vakti, iyi oyunlar TÜRK OYUNCUSU!"

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 190 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler