GTA V'in Yeni Nesil Sürümünden Detaylar (Söylenti)

12.09.2014 11:38 Alkan Adakaner


    Grand Theft Auto V'in yeni nesil sürümleri (PS4, Xbox One, PC) merakla bekleniyor. Ünlü perakendeci Gamestop'a yapılan özel sunumdaysa yeni nesil Grand Theft Auto V'in detaylarının verildiği söyleniyor.
 
   Bir Neogaf kullanıcısının açıklamalarına göre Rockstar, 30 dakikalık bir sunum yaparak yeni nesildeki GTA V'i tanıtmış. Bu sunumda önplana çıkan şeyler ise şunlarmış.
 
   Playstation 4 üzerinde gösterilen demoda ufuk çizgisi inanılmaz derecede gelişmiş. Bitki, hayvan, karakter ve çevre detaylarının da son derece (doğal olarak) geliştiği, Rockstar'ın yeni nesil konsolların sınırına dayanmak için çabaladığı belirtiliyor.
 
     Mesela yollardaki araba sayısı 2 kat artmış. Neogaf kullanıcısı kişi demonun kendisine 1080p gibi gözüktüğünü (Rockstar bir şey söylememiş) ve herhangi bir anti-aliasing sorununun gözüne çarpmadığını da belirtiyor. Oyunun fps oranı da 30 fps gibi gözükmesine rağmen Rockstar bu konuda da herhangi birşey söylememiş.
 
    Aynı kişi özellikle sokaklardaki detaylarda en büyük gelişmelerden birinin sağlandığını, GTA V'in yeni nesil sürümünün inFamous: Second Son'daki o etkileyici ıslak zemin benzeri görselleri sunduğunu vurguluyor. Rockstar yeni radyo istasyonları, şarkılar gibi yeni içeriklerin sözünü de veriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler