GTA V'in İlk Platformu Belli Oldu

14.02.2012 12:05 Gökhan Yılmaz

     Grand Theft Auto V'in PlayStation 3'e çıkacağı kesin olarak belli oldu. Resmi PlayStation web sitesi olan uk.playstation.com oyunu sitede listeledi.
 
     GTA V'in Blu-ray disk ile PlayStation 3' boy gösterecek. Oyunun sayfasında fazla ayrıntı olmasa da önümüzdeki günlerde çok daha fazlasını bulacağımıza inanıyoruz. Hatta Network Play seçeneği olmayacağı belirtilmiş ki bunu sayfanın ayrıntısız hazırlanmış olmasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Yoksa Rockstar multiplayer'a  sahip olmayan bir GTA V çıkartmayacaktır.
 
     PlayStation 3'ten sonra Xbox 360'a da çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Şu an kesin olmayan bir şey varsa o da PC sürümü.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 156 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler