GTA V'te "Mariachi" Adlı Bir Karakter Olacak

GTA'nın dev dünyasında etkileşime gireceğimiz karakterlerin sayısı da bir hayli fazla olacak gibi görünüyor
09.07.2013 09:15 Alkan Adakaner


     Grand Theft Auto V'in ilk oynanış videosu bugün yayınlanacak. Buna karşın oyunla ilgili söylentiler de devam ediyor. Ne de olsa GTA hayranları oyunla ilgili her ayrıntıyı öğrenmek için sabırsızlanıyorlar.
 
     Nowgamer'ın haberine göre Tony Garcia adlı komedyenin LinkedIn profilinde bu kişinin Grand Theft Auto V'te Mariachi adlı bir karakterin rolünü üstelendiği görülüyor. Tony Garcia daha sonra profilinden bu bilgileri kaldırmış.
 
    Muhtemelen Grand Theft Auto V'te Meksika kökenli bir karakterle de karşılaşacağız. Bakalım Mariachi tam olarak nasıl bir kişiliğe sahip olacak? Komik birisi olacağı neredeyse kesin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 27 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler