Gabe Newell: "Oyuncuları Salak Olarak Görmeyin"

Her ne kadar Half Life 3 konusunda tepki alsa da Gabe Newell oyun dünyasının sevilen ismi.
07.01.2012 22:49 Samet Konuksal


     Oyunların arka planlarındaki ismlere yoğunlaşan ünlü internet sitesi Develop.net, 2012 adına oluşturduğu "Yeni yıl, yeni iş" başlığı altındaki röportajlarında Valve patronu Gabe Newell'a da yer verdi.
 
     Valve'in çıkardığı her oyun serisinin tutması ve kendine has hayranlarının olması Gabe Newell adına taktir edilesi bir özellik. Röportajda yeni nesil geliştiricilere önerileri ve bunun altında yatan şeyi soran Develop'a Gabe Newell, gayet içtenlikle bir cevapta bulundu; "Müşterilerinizi salak olarak görmeyin."
 
     "Bu yolda müşterileriniz dışında hiç kimseye odaklanmayın. Eğer onlara karşı saygılı olursanız, bunun kârı sonsuza kadar sizle kalacaktır. Bu noktada her zaman hatırlamanız gereken tek şey var, müşterilerinizi salak olarak görmeyin."
 
     "Endüstrideki bazı insanlar yaptıkları şeylerin sonrasında ismini lekelemeden kurtulacaklarını sanıyorlar. Bu saçmalık. İnternet, kesinlikle hepimizden daha zeki."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler