Galaxy Tales: Story of Rapunzel Oyunu Duyuruldu

19.08.2021 15:34 Umut Tandoğan

 
 
Intragames ve IKINAGAMES, 2D aksiyon platform oyunu Galaxy Tales: Story of Rapunzel'i duyurdu. Oyunun 2022'de PS4, Switch, ve PC'ye çıkması planlanıyor.
 
Oyun Hakkında 
 
Rapunzel, Incident Bundle Android ile uzay korsanlarını alt edin! Planet Jimo'nun bodrum katında uzun süredir uykuda olan Android Rapunzel, Rose'un hatasıyla uyanır. Barınağın tüm iç kısmı uzay korsanları tarafından işgal edildi. Ancak Rose ve Android Rapunzel güçlerini birleştirirse barınak kurtulabilir!

Rapunzel'in silahları zıplamalar ve saçlardan oluşmaktadır. Rapunzel, uzay korsanlarını fırlatmak için uzun saçlarını sallıyor ve sığınaktaki cihazları kullanarak zıplıyor. Rapunzel ve sevimli ve tüylü uzaylı yaratık Rose, sığınaktan güvenli bir şekilde kaçabilecek mi? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Galaxy Tales: Story of Rapunzel Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Andrew G. Schneider Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 16 Dk önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler