GameStop, PSP 2 Ön Alımını 999 Dolardan Başlattı!

-Şaka mı?
27.01.2011 22:13 Levent Polater

 
    "Hani keseye uygun olacaktı?" dediğinizi duyar gibi oldum. Evet, biz de öyle sanıyorduk. Daha bir kaç saat önce Sony Japonya yetkilisi cihazın uygun bir fiyata çıkacağını, 599 dolardan düşük bir rakama rafları süsleyeceğini söylemişti. Sanırım, Gamestop'a bu bilgiler ulaşmamış.
 
    Gamestop, PSP 2'nin ön alımını 999 dolardan başlatarak bir şaka mı yapmış bilemiyorum ancak bu tuzağa düşen varsa gerçekten çok yazık olmuş..

    Gamestop'un Playstation 3 ilk duyurulduğunda da buna benzer bir strateji uyguladığını hatırlatalım. Cihazın gerçek fiyatı duyurulunca Gamestop da, fiyatı normale çekecektir. Ancak emin olun, bu rakama bile cihazı ön alım yapan 'cebi geniş' bir kesim vardır. Bunu bilen Gamestop, yoksa neden böyle bir hata yapsın ki? :)
 
    Gözlerinizle görmek için ilgili GameStop PSP 2 ön alım sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 4 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 5 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 6 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler