GameStop: "Switch En Güçlü Çıkış Yapan Konsollardan Birisi Oldu"

06.03.2017 08:24 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo'nun merakla beklenen yeni konsolu Switch geçtiğimiz cuma günü çıkışını yaptı ve ünlü perakendeci tarafından yapılan açıklamaya göre de konsol GameStop üzerinde başarılı bir çıkış gerçekleştirdi.
 
   ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Avrupa'nın birçok ülkesinde mağazası bulunan GameStop'un kıdemli pazarlama müdürlerinden Eric Bright, Game Rant adlı websitesine yaptığı açıklamada Switch'in son yıllarda kendi mağazaları üzerinde "en güçlü ve en başarılı çıkış yapan konsollardan birisi" olduğunu belirtti. 
 
   Eric Bright,
 
"Perşembe gecesi ülkedeki mağazalar Nintendo Switch'i almak için sabırsızlanan müşterilerle doluydu. Bu, GameStop'un son yıllardaki en güçlü ve en başarılı çıkış yapan konsollarından birisidir. Hala Nintendo Switch arayan hayranlar merak etmeyin--daha fazlasını elde ediyoruz." 
 
   GameStop dışında Target, ToysRUs ve Walmart gibi mağazalar da Nintendo Switch'in kısa bir sürede tükendiğini rapor etti.
 
   Nintendo tarafından ise henüz konsolun satışlarına dair bir açıklama yapılmadı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 19 Dk önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 1 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 3 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler