Game Informer'ın Şaşırtıcı Duyurusu Ortaya Çıktı!

01.12.2011 23:28 Samet Konuksal



     Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Game Informer dergisinin kıdemlilerinden Andrew Reiner, derginin Ocak ayında sürpriz bir duyurunun gerçekleşeceğini, bu duyurunun herkeste bir şaşkınlık belirteceğini söylemişti. Evet, şaşırmaya hazır olun, Eric Cartman ile büyü yapmanın vakti geliyor!
 
     2012 yılının ilk Game Informer'ında duyurulacak oyun, bugün belli oldu. Yapılan açıklamaya göre bu oyun South Park: The Game ismini taşıyacak ve RPG temelleri üzerine kurulu olacak. Dağıtıcılığını THQ'nun yapacağı oyunun yapımcı koltuğunda, Fallout: New Vegas, Alpha Protocol, Star Wars: KotOR II gibi yapımların başında bulunan Obsidian Entertainment yer alıyor.
 
     Ayrıca bu kez serinin yaratıcı iki ismi Matt Stone ve Trey Parker isim haklarını verip geri çekilmemiş. Oyunun yapım sürecinde serinin yaratıcıları, Obsidian Entertainment ile birlikte oyuna yön vermeye çalışacaklar.
 
     Oyundaki amacımız ise basit. South Park'ın geçtiği Colorado eyaletine gelen yeni çocuğu canlandırıp, arkadaş edinmeye çalışacağız. Ancak oyunda, arkadaş edinmek isterken birçok sürprizle karşılaşacağız.
 
     Malesef verilen ilk bilgiler bunlar. Daha fazlası için Game Informer'ın Ocak sayısını beklemek gerekiyor. Bu arada, oyunun PC, PS3 ve Xbox 360 platformuna çıkarılıp, 2012 yılına yetiştirilmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Stick of Truth Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 5 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 6 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 6 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler