Game of Thrones Oyununun Diziyle Bağlantısı Açıklandı

11.11.2014 21:22 Samet Konuksal


 
    Bu senenin sonuna doğru çıkması beklenen Game of Thrones oyunu hakkında yeni açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Son yıllarda başarılı yapımlarla kendini kanıtlayan Telltale Games, Game of Thrones oyununun senaryosuyla ilgili detaylandırma yaptı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Game of Thrones oyunu, konu olarak serinin dizinin üçüncü ve beşinci sezonlarının arasından kaynak alacak. Oyunun dünyası, karakterleri ve bu dünyada olup bitenler TV dizisinden ilham alınacak. Dolayısıyla oyunda, TV dizisinde gördüğümüz önemli bölgeleri ziyaret de edebileceğiz.
 
    Oyunun hikayesi, Westeros'un kuzeyinde kalan Wolfswood'da bulunan Forresterların etrafında şekillenecek. Winterfell'de yer alan ve Starkların tarafında olan Forresterlar, serinin beşinci kitabı A Dance with Dragons'ta da bulunuyordu. Forresterların Wolfswood'daki doğal kaynaklardan Ironwood ağaçlarının büyük bir kısmına sahip olduğu belirtiliyor.
 
    Game of Thrones oyununda, Forresterların beş farklı karakterini de yönetebileceğiz. Firmanın diğer oyunlarına nazaran daha dikkatli bir şekilde oynamamız gereken Game of Thrones'ta bir karakterin yaptığı bir yanlış, bütün Forresterların dengesini bozabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler