Gamersfirst Yeni Stüdyosunu Açtı

All Points Bulletin büyük şanssızlıklar yaşamıştı
25.03.2011 09:54 Alkan Adakaner


       All Points Bulletin: Reloaded'ın yayıncısı Gamersfirst yen stüdyosunu İskoçya'nın Edinburgh kentinde açtı. İşin ilginç yanı ise All Points Bulletin'in geliştiricisi Realtime Worlds'un (kapandı) merkezi de buradaydı. Ayrıca Realtime Worlds'te müdürlük yapan Michael Boniface da bu stüdyonun genel müdürü oldu.
 
       Gamersfirst, yeni stüdyosunu kurarken 125.000 Sterlinlik bir bütçe ayırdı. Bunun yanı sıra Scottish Development International'dan da açıklanmayan bir miktarda yardım aldı. 

       Edinburgh stüdyosunda ilk aşamada aralarında 3D sanatçılar, mühendisler ve tasarımcıların da bulunduğu 22 kişi çalışacak. Daha sonra ise bu sayının artması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler