Gamescom 2019 Açılış Gecesi Canlı Yayınını Geoff Keighley Düzenleyecek

16.04.2019 18:25 Gazali Çetinkaya

 
Gamescom 2019 açılış gecesi canlı yayını The Game Awards yaratıcısı Geoff Keighley ve baş yapımcısı Kimmie H. Kim tarafından düzenlenecek. Canlı yayın 9 Ağustos 2019 Cuma günü Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak.

Canlı yayında büyük oyun yayıncılarından ve bağımsız geliştiricilerden duyurular, yeni oyun tanıtımları ve oynanış görüntüleri ve oyun endüstrisinden özel konuklar olacak.
 
Geoff Keighley: "Oyun dünya çapında paylaşılan bir tutku ve Gamescom'a her katıldığımda Köln'deki oyuncu topluluğunun tutkusu ve heyecanı ile enerjik oluyorum. Ekip ve ben bu yaz Avrupa'da bir gösteri düzenleyecek olmaktan ve Gamescom'u global video oyunu izleyicisiyle paylaşacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz."

Alman Oyun Endüstrisi Birliği Genel Müdürü Felix Falk: "Açılış gecesi canlı yayını, dünya çapındaki oyuncuları Gamescom deneyiminin daha büyük bir parçası haline getirmek için tasarlanmış yeni bir gösteri. The Game Awards ve uluslararası güçlü bağlantılarıyla, bu gösteriyi hayata geçirmemize yardımcı olması için Geoff Keighley'den daha iyi bir ortak düşünemezdik."

Gamescom 2019 etkinliği 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek.  

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 8 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler