Gearbox CEO'su: PS5 ve Xbox Series X, Oyun Konsolları Tarihindeki En Büyük Sıçrayış

06.10.2020 08:40 Gazali Çetinkaya

 
Gearbox CEO'su Randy Pitchford, GameSpot ile gerçekleştirdiği röportajda yeni nesil konsollar hakkında konuştu.

Randy Pitchford'ın belirttiğine göre "PlayStation 5 ve Xbox Series X ile gelecek sıçrama, konsol jenerasyonları tarihindeki en büyük sıçrama. İki boyuttan üç boyuta geçişten bile daha büyük."

"Oyun deneyimleri hakkında düşünme şeklimizi değiştirecek. Fakat bu yeni nesil konsolların çıkışında görmek zor olacak çünkü oyunların çoğu önceden beri geliştiriliyor. Mevcut nesilde olup yeni platformlara adapte edilecek çok sayıda oyun ve port var."

Randy Pitchford ayrıca yeni nesil konsollarda Borderlands 3 için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Oyun yeni nesilde 4K çözünürlükte 60FPS'te çalışacak. Dört oyunculu split-screen co-op desteği sunacak. PlayStation 4 veya Xbox One versiyonlarına sahip kullanıcılar oyunun aynı platformdaki yeni nesil versiyonuna ücretsiz yükseltebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler