PlayStation 5 Bulut Oyun Hizmeti için Çıkış Tarihi Verildi: 4K'ya Kadar Destek

11.10.2023 20:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus Premium aboneleri için PlayStation 5 bulut hizmetinin 17 Ekim'de Japonya'da, 23 Ekim'de Avrupa'da ve 30 Ekim'de Kuzey Amerika'da kullanıcılara sunulacağını duyurdu. Bu sayede oyuncular PlayStation 5 oyunlarını indirmek zorunda kalmadan oynayabilecek.
 
Bulut oyun hizmeti geliyor
 
 
 
Hizmet dahilinde her oyun oynanmayacak sadece belirli PlayStation 5 oyunları burada kullanılabilir olacak. İlerleyen süreçte ise yüzlerce PlayStation 5 oyunu hizmete dahil edilecek. Şimdilik şu oyunlar hizmette yer alacak.
 
- PlayStation Plus Oyun Kataloğundaki Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Ghost of Tsushima, Mortal Kombat 11 ve Saints Row IV gibi en popüler PlayStation 5 oyunları.
- PlayStation 5 Game Trials (deneme) kısmında yer alan Hogwarts Legacy, The Witcher 3: Wild Hunt ve The Calisto Protocol gibi PlayStation 5 oyunları
-PlayStation Plus Premium üyelerinin sahip olduğu Resident Evil 4, Dead Island 2, Genshin Impact, Fall Guys ve Fortnite gibi diğer PlayStation 5 dijital oyunları.
 
Hizmet dahilinde 60 FPS ile 4K, 1440p, 1080p ve 720p çözünürlük seçenekleri yer alacak. Aynı zamanda SDR veya HDR desteği bulunacak.
 
 
 
Bulut hizmeti başlangıçta yalnızca PlayStation 5 konsolları üzerinden sunulacak. Hizmetin sunulduğu ülkeler arasında Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Kıbrıs Cumhuriyeti, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri yer alıyor. 
 
Bulut hizmeti için yayınlanan fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Dk önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 39 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler