Gearbox: Duke Nukem, MW2'den 3 Kat Büyük Olacak

14.10.2010 00:48 Levent Polater

 

 
    Özledik seni Duke! Aradan tam 12 sene geçti...  Seni en son şimdi nerede olduğunu bile bilemediğim milattan kalma masaüstü PC'mde oynadığımı hatırlıyorum. O kadar geçmişte gibi geliyor ki! Bu bekleyişin sona ermesini en az siz kadar ben de istiyorum, çünkü Duke Nukem'ın benim için de yeri özeldir :)
 
   Duygusallık bir yana, Gearbox patronu Randy Pitchford'dan oyun ile ilgili önemli açıklamalar geldi. Duke Nukem Forever'ın henüz tamamlanmadığını belirten Pitchford oyunun AAA sınıfına girdiğini ve tek kişilik senaryosunun Call of Duty: Modern Warfare 2'den 3 kat daha büyük olacağını söyleyerek bizi heyecanlandırdı. 
 
    Soyu tükenme tehlikesine girecekken tam 12 sene sonra oyunu düştüğü kuyudan çıkarmaya çalışan Gearbox patronu Randy Pitchford'dan geliyor bu sözler... Gelecek sene çıkışını yapması beklenen oyun için Pitchford "çok büyük" olacağını belirtiyor. Umalım da bu boyut oyunun her alanında da büyük olur. Çünkü bu kadar süreden sonra hayal kırıklığı kredimizin kalmadığını söyleyebiliriz.


 CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC Rakibi Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Betası Duyuruldu 04 Haziran Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 04 Haziran Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu! 04 Haziran Summer Game Fest Sunumu Bu Yıl Çıkacak Oyunlara Odaklanacak 04 Haziran Xbox Game Pass Kütüphanesinden Haziran Ayında 5 Oyun Ayrılıyor 04 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler