Gearbox: Yeni Duke Nukem Projesi Çok Yakında

Duke Nukem: Forever'ı nasıl buldunuz?
31.08.2011 00:06 Levent Polater


    Gearbox’tan Randy Pitchford, PAX Prime'daki bir açıklamasında firmasının yeni Duke Nukem oyunu çalışmalarına başlayacağı müjdesini verdi. Ama şimdilik firma önceliği DLC'lere (indirilebilir içerik) vermiş durumda.
 
    Randy Pitchford, verdiği açıklamada şu cümleleri kullandı:
 
    “Umuyorum ki bazı insanlar Duke Nukem: Forever'ı beğenmiştir. 3D Realms'in şimdiye dek yapıp bize bıraktığı şeyleri kazırken, karşımıza bir hurda yığını çıkmasını bekliyordum, ama karşılaştığım şey beni memnun etti. Bununla çok eğlenceli vakitler geçirdim. Benim için eğlenceliydi ve sadece seriyi kurtarmakla kalmayıp bunca senedir dünyada bu elemanların neyle uğraştığını görmek isteyen insanların merakını da giderdiğimizden dolayı çok mutluyum. Ayrıca oyuna eklediğimiz şeyler konusunda da gurur duyuyorum. Bence bazı şeyleri iyiye götürme konusunda bazı şeyler yaptık."
 
    "Bunu çok sevdim ve vazgeçmiyoruz. Oyunu güncelledik. Xbox 360'taki yükleme sürelerinin çok iyi olmadığını biliyorum, bunun için bazı yamalar çıkarmıştı. Bunun farkına vardınız mıu bilmiyorum."

    “Gearbox serinin haklarını aldığında, bunu yalnızca Duke Nukem: Forever projesini tamamlamak için almadık, dahası kendi Duke oyunumuzu yapmak istedik. Çok yakında bunun hakkında konuşacağız, ama o gün bugün değil."

    Duke Nukem: Forever'ın bu kadar kötü olmasında oyunun çok fazla yapımcı değiştirmiş ve bu neslin gerisinde kalmış bir proje olmasının büyük payı vardı. Gearbox, yine de oyunu önümüze sunmayı başardı ama yapım oldukça kötü karşılandı. Şimdi Gearbox, yepyeni bir Duke Nukem için kolları sıvayacak gibi görünüyor. Umarız, sıradaki oyun bizi çok bekletmez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler