Gears 5, Gears 4'ten Daha Fazla Satmış

17.11.2019 12:36 Özgür Eroğlu

 
2006 yılında başlayan Gears of War serisi hem oyun dünyası, hem de Xbox için her zaman önemli bir yere sahip olmuştur. Serinin gidişatı son yıllarda kötüye gidiyor olsa da bu yıl çıkan Gears 5 ile birlikte bu kötü gidiş durdurulmuş gibi duruyor.
 
Xbox'ın yöneticisi Phil Spencer, Gears 5'in, bir önceki oyun olan Gears 4'ten daha fazla sattığını açıkladı. Ne yazık ki spesifik bir istatistik açıklamadı. 4. oyundan sonra olumsuz yorumlar alan Gears serisi, Gears 5 ile birlikte seriyi gerçekten güzel toparladı.
 
Özellikle oyunun Game Pass sitemine çıktığı gibi dahil olması, oyunun özüne biraz daha dönmüş olması oyuncuları mutlu etmiş gibi duruyor. Ayrıca Gears 5'in bu nesilde Microsoft için en iyi çıkış yapan oyunu olduğunu da hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler