Gears 5 Microsoft'un Bu Nesilde En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Oldu

16.09.2019 19:59 Gazali Çetinkaya

 
Gears of War serisinin geçtiğimiz hafta çıkışını gerçekleştiren yeni oyunu Gears 5 Xbox Game Studios'un bu konsol neslinde en büyük çıkış yapan oyunu oldu.

Microsoft'tan Gears 5'in çıkışı hakkında bazı detaylar:
 
"Hayranlarımızın inanılmaz desteği sayesinde, Gears 5 tatil sezonuna güçlü başladı. İlk hafta sonunda üç milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı ve Xbox Games Pass ile birlikte Xbox Game Studios'un bu nesilde en büyük çıkış yapan oyunu olarak rekor kırdı. Bu performansıyla Gears of War 4'ün ilk hafta rakamlarını kolayca ikiye katladı ve 2012'de çıkan Halo 4'ten bu yana ilk haftasında en çok oynanan Xbox Game Studios oyunu olmayı başardı. İlk hafta performansına Gears 5 Ultimate Edition ve Xbox Game Pass Ultimate üyelerine özel olarak sunulan ve 6 Eylül Cuma günü açılan dört günlük erken erişim süresi de dahil. Gears 5 PC tarafından da serinin bir önceki oyununun performansını üçe katladı ve Xbox Game Studios'un Xbox Game Pass PC ve Steam'de en büyük çıkış yapan oyunu oldu." 
 
Gears 5 Xbox One, Windows 10 PC ve Steam üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Games Pass sisteminin kütüphanesine de dahil. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler