Gears 5'in Xbox One'da Kaplayacağı Alan Belli Oldu

28.08.2019 18:32 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi her sene düzenlenen dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan E3 fuarında bu sene Gears 5 tanıtılmıştı. Oyunun Xbox One'da ne kadar yer kaplayacağı belli oldu. Gears of War 5 Ultimate Edition için ön sipariş bilgileri, Xbox One için oyunun toplam yükleme boyutunu da göstermiş oldu. ResetEra kullanıcıları tarafından fark edildiği üzere, Gears 5'i Xbox One konsolunuza yüklemek istiyorsanız 57.72 GB boş alana ihtiyacınız olacak. Gears 5 Türkçe altyazı seçeneğiyle 10 Eylül'de piyasaya sürülmüş olacak. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Dünya parçalanmanın eşiğinde. İnsanlığın teknolojiye olan güveni, kendi yıkımlarını da beraberinde getirdi ve düşmanlar hayatta kalanları yok etmek için toplanıyor. Kait olarak en büyük ve en güzel Gears dünyasında seyahat ederek Locust'un kökenlerini ortaya çıkarın ve geriye kalanları korumak için ekibinizle birlikte savaşın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 9 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler