Gears of War 3 Betasına Arkadaşlarınızı Davet Edin

Gears of War 3 beta keyfini arkadaşlarınızla çıkarın.
02.05.2011 21:02 Levent Polater


    Gears of War 3 betasını oynayanlardansanız, artık bu işi yalnız yapmaktan kurtulma vakti geldi. Epic Games, "Never Fight Alone" (Asla yalnız savaşma) adlı bir promosyon başlatarak betayı oynayan herkese bir arkadaşını davet etme olanağı tanıyor.

    Betada tek bir maça katılıp sonlandırdıktan sonra otomatikman 'buddy token' kazandığınızı göreceksiniz. Bunu istediğiniz an kullanarak bir arkadaşınızı betaya davet edebilirsiniz.
 
    Birden fazla arkadaşınızı mı davet etmek istiyorsunuz. O zaman işler biraz karışıyor. Aşağıdaki adımların her biri size yeni 'buddy token'ler veriyor.
 
* Games on Demand'dan Gears of War satın alın.
 
*  Herhangi bir Gears of War DLC'si veya Gears of War Avatar nesnesi satın alın.
 
* Gears of War 3 Betayı 20+ saat oynayın.
 
* 12 aylık Gold üyelik satın alın
 
* Herhangi bir Gears of War oyununu 100 saat oynayın.
 
    Yukarıda yaptığınız her şey size tek bir 'buddy token' verecek. Elinizi çabuk tutsanız iyi olur. Bu promosyon 4 Mayıs'a kadar sürecek. Kullanılan buddy tokenlerin kodları arkadaşlarınıza 8 Mayıs'ta ulaşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler