Gears of War 3 Stereoscopic 3D'yi Destekleyecek

Gears of War 3 serinin önceki oyunlarından daha hareketli geçecek
16.08.2011 09:21 Alkan Adakaner


     Gears of War 3'ün ön-alım rakamlarına baktığımızda rahatlıkla Xbox 360'ın en çok beklenen oyunu olduğunu söyleyebiliriz. 20 Eylül'de Xbox 360 sahipleri çok büyük bir maceraya başlayacaklar, üstelik 3D olarak.
 
     Gears of War 3'ün yapımcı koltuğunda oturan Rod Fergusson'ın açıklamasına göre oyunda Stereoscopic 3D desteği bulunacak. Yetkili bu 3D desteğinin sonradan eklenen başarısız bir uyarlama olmadığını karakterlere derinlik kazandırdığı gibi arkaplandaki düşmanların birbirinden ayrıştığını da rahatlıkla hissedebileceğimizi söylüyor.

     Peki zaten mükemmel grafiklere sahip olduğu belli olan Gears of War 3 ve 3D bir araya gelince oyunda performans düşüşü yaşamayacak mıyız? Fergusson bazı mekanlarda bunu hissedeceğimizi, ama oyunun bu konuda genel olarak başarılı bir performans sunduğunu söyledi.

     Grafikleri üst düze olan hemen hemen her oyunda 3D desteği ile birlikte performans düşüşü yaşadığımızı göz önüne alırsak bu Gears of War 3'ün bu durumu rahatsız edici olmayacak gibi görünüyor.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler